Energiahoito

 

Hoito tapahtuu asiakkaan levätessä hoitopöydällä normaaleissa sisävaatteissa. Saat rentoutua kaikessa rauhassa. Tunne itsesi hoidon aikana vapaaksi kertomaan tuntemuksistasi, kokemuksistasi ja toivomuksistasi. Hoito on juuri sinua varten.

Inspiratiivinen hoito on tarkempi kuvaus hoidon keskeiselle alueelle. Se tarkoittaa henkisen kuulon alueella tapahtuvaa voimien puhdistusta ja selkeyttämistä.

 

Miten hoito etenee?

Hoito voi liittyä käytännössä kaikkiin elämäntilanteisiin. Henkiset oppaat ovat aina mukana ja ohjaavat hoitotapahtumaa.

Energiahoito on hyvin hellävaraista ja se soveltuu kaikkiin tilanteisiin ja kaiken ikäisille.

Hoitokerrat voivat olla hyvin erilaisia. Lähdemme aina liikkeelle siitä mitä kullakin kerralla vallitsee. Joskus voimme käyttää toistettavia vapautus- ja vahvistuslauseita, joskus etsiä ja hoitaa tapahtumia aikajanalta, ja joskus hoito on hiljaista energiatyötä tukkeutuneiden alueiden tai virtausten pehmittämiseksi.

Joskus suosittelen yksinkertaisia harjoituksia. Voit aina myös pyytää sellaista.

Kolme hoitokertaa on hyvä määrä, mutta suosittelen luottamaan omaan kokemukseesi ja intuitioosi hoitokertojen määrässä. Joskus riittää yksi hoitokerta, joku haluaa työstää syvempiä rakenteita tai avata aivan jotain uutta.

Hoitoaika kestää noin tunnin. Hoidon hinta on 70 euroa ja se sisältää ALV:n 22%.

 

Missä hoitoja?

HELSINGISSÄ hoitopaikka on kotonani Länsi-Pasilassa, Rahakamarinkatu 6 G 81. Bussi 23 Rautatientorilta kulkee aivan vierestä Radiokatua, ja 7-raitiovaunuilla pääsee myös lähelle Maistraatintorille. Radiokadulla on useimmiten vapaita kahden tunnin autopaikkoja.

TAMPEREELLA hoitopaikan osoite on Puutarhakatu 16 B, 5. krs. huone 13. Hoitopäivät löydät ensimmäisen sivun kalenterista.

TURUSSA hoitopäivät ovat noin puolentoista kuun välein Hoitokeidas Atriumissa Yliopistonkatu 27 b A 7. Hoitopäivät ovat samoja kuin etusivun alustus- ja meditaatiopäivät Turussa.

 

Ajanvaraukset

Ajanvaraukset Matti, 040 5243612 tai matti@hopeasulka.com

 

 

 

UUSI

KAUKOHOITO

Kaukohoito on kätevä etenkin silloin kun sinä tai lähimmäisesi tarvitsee hoitoa nopeasti tai hoitoon tuleminen on syystä tai toisesta vaikeaa.

 

Käytännössä

Tilaa hoito mieluiten sähköpostiviestillä ja kerro lyhyeti millaista hoitoa haluat. Lähetä hoitomaksu 30 euroa tililleni, Matti Kuusela, Nordea 208420-132440, ja viestiksi sana ´Kaukohoito´. Hinta sisältää ALV:n 22 %.

Useimmiten pystyn lähettämään hoidon jo samana päivänä. Jos tilanne sitä vaatii, hoito voi jakautua useammallekin kerralle.

Hoidon vastaanottamiseksi ei tarvita mitään erityisiä toimenpiteitä.

Joskus voit kokea apua jo pyyntöä lähettäessäsi.

Rakkaudella

Matti