Missä maailmassa me oikein elämme?

 

Mikä on tämä maailma, jossa me olemme?

Joskus katselee ympärilleen hämmästelevin silmin ja ihmettelee ja kuuntelee.

Joskus taas ihmettelee tuskastuneena. Kirjoista ja kirjoituksista voi saada paljon apua ja selityksiä, mutta niissä on ongelmia. Kirjoitukset ovat vain pieniä merkkejä ja niitäkin on varsin rajallinen määrä. Me itse muodostamme mielikuvamme ja tunteemme niitten pohjalta. Oman kokemuksen mukaan.

On totta, että hyvissä olosuhteissa kirjoittajan energiat ja henkiset yhteydet välittyvät lukijoille saakka, mutta pääosin me silti koemme sitä mihin meillä itsellämme on valmiudet.

Jos pyydämme enkeleitä tai henkisiä oppaitamme mukaamme auttamaan, auttamaan ymmärtämään, syventämään, laajentamaan ja värittämään ymmärrystämme, se auttaa paljon.

Mielikuvituksemme on nykyisin liian äänetöntä ja väritöntä ymmärtääksemme maailmaa oikealla tavalla. On totta, että tieteellinen maailmankuva suosii värittömyyttä ja tunteettomuuttakin, mutta sellaisia meidän ei suinkaan tarvitse olla omassa elämässämme. Elämän täyteläinen todellisuus, myös sisäinen todellisuus, on täynnä värejä, liikettä, elämää, muutosta, sointia, tunteita ja sävyjä.

Tavoittaaksemme luovien enkelikuntien maailmat meidän on alettava harjoittaa mielikuvituksemme voimia, sillä muuten sisäiset voimamme haalistuvat ja kuihtuvat. Mielikuvituksen voimat ovat samoja voimia, joita myös todellinen henkinen näkeminen ja kokeminen käyttää.

Kun seuraavaksi luet kirjaa, luo mielikuvistasi ja tunteistasi niin eläviä, runsaita ja sävykkäistä kuin mahdollista. Tee samoin jos luet henkistä kirjallisuutta, enkeleistä tai juuri suomennettua Sofia-kirjaa: kuvittele enkeleiden maailma upeaksi ja liikkuvaksi, täynnä voimakkaita valon ja muotojen virtoja ja tapahtumia. Voit rauhassa tehdä sen vielä intensiivisemmäksi kuin nyt kuvittelet, sillä enkeliolentojen maailmaja luovat todellisuudet eivät todellakaan ole haaleita tai ikävystyttäviä. Ne ovat täynnä mitä moninaisimpia tapahtumia.

Ja kuvittele samalla tavalla niiden sävelmaailma ja sointimaailma. Kuvittele sisäkkäisikä maailmoja, jotka ovat täynnä soololaulu- ja soittoesityksiä, harmonioita, mahtavia kuoroja ja orkestereita. Ota kaikkia mahdolliset aistit käyttöösi.

Tämä kuvittelu ei vie sinua pois todellisen maailman ääreltä, vaan päinvastoin vahvistaa sinua kokemaan myös "todellisen" maailman voimakkaammin, ja se vahvistaa omia voimiasi ja kykyäsi paitsi selvitä elämässä, myös kykyä luoda uutta, mikä on varsinaisesti sitä mitä henkiset ystävämme ja maailmankaikkeus meiltä odottavat.

Se uusi on myös meitä itseämme varten. Seuraavissa inkarnaatioissa.

Rakkaudella

Matti

 

Takaisin