Tämä viesti on jokaiselle sen lukevalle, henkilökohtaisesti tarkoitettu. Huomioi miten viestin asiat ovat esillä omassa elämässäsi. - Rakkain terveisin Sari McGlinn.


Enkeleiltä

Me enkelit viestimme sinulle sinusta ja rakkauden työstäsi, jota sinä elämässäsi toteutat. Toivomme tämän viestin olevan muistutuksena tietoiselle puolellesi, että me tiedämme mitä kaunista rakkauden työtä sinä teet ja me olemme kanssasi siinä mukana.

Vaikka sinulla olisi hetkiä, jotka ovat raskaita, niiden jälkeen avautuu rakkauteen liittyviä asioita elämässäsi. Sinä näet rakkauden ja sinä kutsut rakkauden, koska sinä olet rakkaus. Tee tätä kutsumista tietoisesti, kaikkina raskainakin hetkinä ja silloin sinä muutat hetkeä ja luot rakkautta, sisimpääsi ja ympäristöösi.

Sinä olet hyvin kaunis sielu, me rakastamme sinua äärettömästi. Olet rakas siskomme / veljemme. Olemme rinnallasi jokainen hetki. Sinulla on paljon annettavaa läheisillesi, sinä tiedät sen sisimmässäsi. Sinulla on omia henkilökohtaisia taitoja, joita käyttämällä voit antaa pieniä tai suuria ripauksia tukea, rakkautta, ymmär­rystä, hoivaa, myötätuntoa läheisillesi ja tämä on sinun tapasi välittää enkelin rakkautta ympäristöösi.

Me enkelit toimimme jokaisen teidän ihmisen kautta, myös sinun kauttasi, välittäen rakkautta. Tällaisen sopimuksen me olemme kanssasi tehneet. Jokaisella ihmisellä on kyky parantaa ja eheyttää itseään ja ole­malla esimerkkinä, sitä kautta myös vaikuttaa kanssaihmisten hyvinvointiin. Sinä teet tätä työtä omassa elämässäsi, itsellesi, ja esimerkkisi kautta myös muille.

Välitä rakkauden sanomaa hymyilemällä tuntemattomalle, kertomalla läheisillesi mitä heissä rakastat, mistä olet kiitollinen; tekemällä pieniä palveluksia arjen keskellä. Hymy on rakkautta, nauru on rakkautta, myötä­tunto on rakkautta, ymmärrys on rakkautta, hiljentyminen on rakkautta. Välitä rakkautta lempeällä katseella, anna hyväksynnän virrata sydämestäsi ja levittäytyä ympärillesi, tarjoat sitä kaikille jotka sitä haluavat vastaanottaa.

Olet rakkaus. Rakkaus on luonut jokaisen solusi, rakkaus on jokaisessa solussa, sinut on luotu rakkaudesta, sinä olet rakkaus. Rakkaus ei ole jossain ulkopuolella tavoittamattomissa, se on jo sinussa koska sinä olet rakkaus. Me enkelit olemme erittäin kiitollisia kaikesta siitä rakkauden työstä, jota sinä olet tehnyt ja siitä, jota tulet tekemään. Keskellä omaa arkeasi, juuri sellaisena kuin olet, olet tehnyt täydellistä rakkauden työtä. Me ihastelemme niitä monia arjen hetkissä tapahtuneita rakkauden töitä, joita sinä olet tehnyt, ja iloitsemme että jatkat työtäsi.

Annamme sinulle nyt yhden rakkauden työkalun, avuksesi omassa rakkauden työssäsi. Toista tätä lyhyttä harjoitusta päivittäin, seuraavan 22 päivän ajan, ja tulet huomaamaan kuinka rakkaus kasvaa ja leviää kauttasi vielä voimakkaammin. Aina kun annat rakkautta, saat rakkautta. Istu nyt selkä suorana ja hengitä muu­taman kerran syvään sisään ja ulos. Toista seuraavat lauseet ääneen, kolmeen kertaan, kuten ne ovat tähän kirjoitettu.

Olen rakkauden enkeli, olen rakkauden enkeli, olen rakkauden enkeli.
Näen rakkauden, koen rakkauden, annan rakkauden.
Näen rakkauden, koen rakkauden, annan rakkauden.
Näen rakkauden, koen rakkauden, annan rakkauden.
Olen rakkaus, olen rakkaus, olen rakkaus.

Nyt, jos sinua alkoi hymyilyttää tai tuli hilpeä olo, se on vain vahvistusmerkki sinulle siitä, että tämä on totta sinulle, olet tietoisesti siitä tietoinen. Pyydän sinua toistamaan tätä lyhyttä harjoitusta 22 päivää, siinä ajassa olet muuttanut itseäsi - rakkauden vastaanottoasi, merkittävästi.

Olemme kiitollisia rakkauden työstäsi jota tee. Kiitos, kiitos, kiitos.


- Arkkienkeli Mikael ja hänen enkeliryhmänsä

Takaisin